Reklámgrafika

Minden, amire vállalkozásának vagy szervezetének szüksége lehet a reklámgrafikai szolgáltatások palettáján, megtalálható nálunk. Nem tud olyat kitalálni, amit ne tudnánk megvalósítani.

 

 

 

- Grafikai tervezés
Rövid határidővel vállalunk logó, embléma és arculattervezést és bármilyen nyomdai anyagának megtervezését az egyszerű névjegyektől a kiadványszerkesztésig vagy akár az óriásplakátokig.


- Látványtervezés
Elkészítjük kiállítási standjának, üzletének vagy homlokzati reklámtábláinak látványtervét 3D-s tervezéssel igény szerint foto realisztikus akár 360fokos körpanorámaképpel vagy videóval.


- Nyomdai kivitelezés
Várjuk megrendelését szórólap, névjegy, brosúra, újság, könyv nyomdai kivitelezésére a pár darabos tételektől a tömeggyártásig csakúgy, mint nagyformátumú digitális nyomtatások elvégzésére legyen szó óriásplakátról, ponyváról, bannerekről.


- Webanimációk
Dobja fel weboldalát animációs betétekkel, dinamikus megjelenéssel. 3D-s szoftvereinkkel rövid idő alatt készítünk önnek ötletes, modern animációkat.


- Reklámtáblák
Üzletének, irodájának homlokzati megjelenését rövid határidővel, olcsón megtervezzük és kivitelezzük. Világítótáblák, feszített bannerek, alumínium vagy fa megoldások. Bármilyen ötletét megvalósítjuk bármilyen anyagból.


- Egyéb reklámhordozók
Meglepné üzleti partnereit egy hasznos reklámajándékkal? Nincs olyan felület, amin ne tudnánk feltüntetni logóját, emblémáját. Legyen szó pendrive-ról, tollról, pólóról, CD lemezről, bármiből beszerzünk nyomtatható felületű verziót, kis vagy nagytételben egyaránt.


- Kiállítás installációk
Ránk bízhatja kiállítási standja megjelenésének tervezését és kivitelezését. Lehet kisebb vagy nagyobb kiterjedésű, előre gyártott import elemekből vagy a szervezőktől bérelt stand, mi elkészítjük az ízléses, vonzó és dekoratív megjelenését, hogy senki ne tudjon elsétálni mellette csak úgy.


HÍRLEVÉL
Név:*
E-mail:*

 
  Vállalkozást indítana?

Fontos, hosszútávú döntéseket kell meghoznia! Ne tegye egyedül! Adószakértőnk érti a dolgát!
Egy tanácsadás árával százezreket spórolhat a működés alatt!

 
 


 
  Vegye kezébe saját ügyeit!

Kényelmessé teheti hivatali ügyeit, ha ügyfélkapun keresztül, elektronikusan intézi azokat!

 
 


 
  Tudja hogyan kerülhetne kevesebbe egy dolgozója?

Béren kívüli juttatásokkal, kis cégek is nagy megtakarítást érhetnek el! Megmutatjuk!